Beauteous Design
Architecture.Fashion.Interiors.Furniture.More.
Beauteous Design
+
brvtalisme:

Primary School J.Jaurès II
YOONSEUX Architectes
Livry-Gargan, France
brvtalisme:

Primary School J.Jaurès II
YOONSEUX Architectes
Livry-Gargan, France
brvtalisme:

Primary School J.Jaurès II
YOONSEUX Architectes
Livry-Gargan, France
+
cjwho:

A-Frame Residence, New York, USA by Bromley Caldari Architects | via

This striking looking A-Frame Residence is the result of an architecture conversion delivered by New York City-based studio Bromley Caldari Architects. The designers completely renovated the interiors of a 1960s beach home on Fire Island, turning it into a sleek hideout. With a spiral staircase splitting down the middle, four dark and cramped bedrooms, a leaky roof, and a cracked pile foundation, the original building required serious interventions.

By adding a new staircase, the layout was positively transformed and functionality took over he entire abode: “On the main level, a double-height living/dining room stretches the length of the window-clad north façade. The open kitchen and house utilities run along the south side. The master bedroom suite features full-height glass sliding doors that take advantage of the view. Although the doors stay mostly open, when guests are present and privacy is required, the sliding glass doors fog up at the flick of a switch.”

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

A-Frame Residence, New York, USA by Bromley Caldari Architects | via

This striking looking A-Frame Residence is the result of an architecture conversion delivered by New York City-based studio Bromley Caldari Architects. The designers completely renovated the interiors of a 1960s beach home on Fire Island, turning it into a sleek hideout. With a spiral staircase splitting down the middle, four dark and cramped bedrooms, a leaky roof, and a cracked pile foundation, the original building required serious interventions.

By adding a new staircase, the layout was positively transformed and functionality took over he entire abode: “On the main level, a double-height living/dining room stretches the length of the window-clad north façade. The open kitchen and house utilities run along the south side. The master bedroom suite features full-height glass sliding doors that take advantage of the view. Although the doors stay mostly open, when guests are present and privacy is required, the sliding glass doors fog up at the flick of a switch.”

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

A-Frame Residence, New York, USA by Bromley Caldari Architects | via

This striking looking A-Frame Residence is the result of an architecture conversion delivered by New York City-based studio Bromley Caldari Architects. The designers completely renovated the interiors of a 1960s beach home on Fire Island, turning it into a sleek hideout. With a spiral staircase splitting down the middle, four dark and cramped bedrooms, a leaky roof, and a cracked pile foundation, the original building required serious interventions.

By adding a new staircase, the layout was positively transformed and functionality took over he entire abode: “On the main level, a double-height living/dining room stretches the length of the window-clad north façade. The open kitchen and house utilities run along the south side. The master bedroom suite features full-height glass sliding doors that take advantage of the view. Although the doors stay mostly open, when guests are present and privacy is required, the sliding glass doors fog up at the flick of a switch.”

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

A-Frame Residence, New York, USA by Bromley Caldari Architects | via

This striking looking A-Frame Residence is the result of an architecture conversion delivered by New York City-based studio Bromley Caldari Architects. The designers completely renovated the interiors of a 1960s beach home on Fire Island, turning it into a sleek hideout. With a spiral staircase splitting down the middle, four dark and cramped bedrooms, a leaky roof, and a cracked pile foundation, the original building required serious interventions.

By adding a new staircase, the layout was positively transformed and functionality took over he entire abode: “On the main level, a double-height living/dining room stretches the length of the window-clad north façade. The open kitchen and house utilities run along the south side. The master bedroom suite features full-height glass sliding doors that take advantage of the view. Although the doors stay mostly open, when guests are present and privacy is required, the sliding glass doors fog up at the flick of a switch.”

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

A-Frame Residence, New York, USA by Bromley Caldari Architects | via

This striking looking A-Frame Residence is the result of an architecture conversion delivered by New York City-based studio Bromley Caldari Architects. The designers completely renovated the interiors of a 1960s beach home on Fire Island, turning it into a sleek hideout. With a spiral staircase splitting down the middle, four dark and cramped bedrooms, a leaky roof, and a cracked pile foundation, the original building required serious interventions.

By adding a new staircase, the layout was positively transformed and functionality took over he entire abode: “On the main level, a double-height living/dining room stretches the length of the window-clad north façade. The open kitchen and house utilities run along the south side. The master bedroom suite features full-height glass sliding doors that take advantage of the view. Although the doors stay mostly open, when guests are present and privacy is required, the sliding glass doors fog up at the flick of a switch.”

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

A-Frame Residence, New York, USA by Bromley Caldari Architects | via

This striking looking A-Frame Residence is the result of an architecture conversion delivered by New York City-based studio Bromley Caldari Architects. The designers completely renovated the interiors of a 1960s beach home on Fire Island, turning it into a sleek hideout. With a spiral staircase splitting down the middle, four dark and cramped bedrooms, a leaky roof, and a cracked pile foundation, the original building required serious interventions.

By adding a new staircase, the layout was positively transformed and functionality took over he entire abode: “On the main level, a double-height living/dining room stretches the length of the window-clad north façade. The open kitchen and house utilities run along the south side. The master bedroom suite features full-height glass sliding doors that take advantage of the view. Although the doors stay mostly open, when guests are present and privacy is required, the sliding glass doors fog up at the flick of a switch.”

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

A-Frame Residence, New York, USA by Bromley Caldari Architects | via

This striking looking A-Frame Residence is the result of an architecture conversion delivered by New York City-based studio Bromley Caldari Architects. The designers completely renovated the interiors of a 1960s beach home on Fire Island, turning it into a sleek hideout. With a spiral staircase splitting down the middle, four dark and cramped bedrooms, a leaky roof, and a cracked pile foundation, the original building required serious interventions.

By adding a new staircase, the layout was positively transformed and functionality took over he entire abode: “On the main level, a double-height living/dining room stretches the length of the window-clad north façade. The open kitchen and house utilities run along the south side. The master bedroom suite features full-height glass sliding doors that take advantage of the view. Although the doors stay mostly open, when guests are present and privacy is required, the sliding glass doors fog up at the flick of a switch.”

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
+
+
+
ryanpanos:

Juvet Landscape Hotel | Daniel Seljebo
ryanpanos:

Juvet Landscape Hotel | Daniel Seljebo
ryanpanos:

Juvet Landscape Hotel | Daniel Seljebo
ryanpanos:

Juvet Landscape Hotel | Daniel Seljebo
+
architizer:

Árborg by PK Arkitektar. Read more here. 
+
+
tipsforarchitectureschool:

swifth:

Typography Masterpost by swifth

    1. Tutorials:
Principles for Combining Typefaces
How to Create a Retro Style Poster
How to Create a Spectrum Poster Design
How to Design a Classic Serif Poster
How to Design a Simple Textured Typography Poster
How to Create a Broken Plate Typography Effect
How to Create a Retro Folded Typography
How to Create a Water Typography Effect
How to Create a Milk Typography Effect
    2. Fonts:
Fontfabric
Dafont
FontSquirrel
Losttype
+ fonts i use
+ text effects
    3. Textures / Backgrounds:
Abduzeedo
GraphicBurger
The Pattern Library
Webdesigner Depot
Lostandtaken
Subtle Patterns
    4. Color Palettes:
Pictaculous
0 to 255
ColourLovers 
+ Looking for inspiration?
Behance
Dribbble
Typography Served
and also, Google Images
Enjoy!


Wow, thank you!!!
tipsforarchitectureschool:

swifth:

Typography Masterpost by swifth

    1. Tutorials:
Principles for Combining Typefaces
How to Create a Retro Style Poster
How to Create a Spectrum Poster Design
How to Design a Classic Serif Poster
How to Design a Simple Textured Typography Poster
How to Create a Broken Plate Typography Effect
How to Create a Retro Folded Typography
How to Create a Water Typography Effect
How to Create a Milk Typography Effect
    2. Fonts:
Fontfabric
Dafont
FontSquirrel
Losttype
+ fonts i use
+ text effects
    3. Textures / Backgrounds:
Abduzeedo
GraphicBurger
The Pattern Library
Webdesigner Depot
Lostandtaken
Subtle Patterns
    4. Color Palettes:
Pictaculous
0 to 255
ColourLovers 
+ Looking for inspiration?
Behance
Dribbble
Typography Served
and also, Google Images
Enjoy!


Wow, thank you!!!
+
architorturedsouls:

PALÄON / Holzer Kobler Architekturen
+
cjwho:

Pump House, Victoria, Australia by Branch Studio Architects | via

Branch Studio Architects originally designed the Pump House to give the clients space for storing a water pump and other equipment needed to maintain their farmland property, but the compact shed also doubles as a quiet lakeside retreat.

"The original brief was for a temporary shed-like space to house the water pump and other farm equipment as well as to provide the owners with somewhere sheltered to have a cup of tea when they came to hang out with George, their horse, on the weekends," said architect Nicholas Russo.

"Although the project eventually developed into something slightly more extravagant, the modesty of the original ambition is still evident in the ‘no-frills’ detailing and rugged materiality of the finished building," Russo added.

Photography: Lakshal Perera

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Pump House, Victoria, Australia by Branch Studio Architects | via

Branch Studio Architects originally designed the Pump House to give the clients space for storing a water pump and other equipment needed to maintain their farmland property, but the compact shed also doubles as a quiet lakeside retreat.

"The original brief was for a temporary shed-like space to house the water pump and other farm equipment as well as to provide the owners with somewhere sheltered to have a cup of tea when they came to hang out with George, their horse, on the weekends," said architect Nicholas Russo.

"Although the project eventually developed into something slightly more extravagant, the modesty of the original ambition is still evident in the ‘no-frills’ detailing and rugged materiality of the finished building," Russo added.

Photography: Lakshal Perera

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Pump House, Victoria, Australia by Branch Studio Architects | via

Branch Studio Architects originally designed the Pump House to give the clients space for storing a water pump and other equipment needed to maintain their farmland property, but the compact shed also doubles as a quiet lakeside retreat.

"The original brief was for a temporary shed-like space to house the water pump and other farm equipment as well as to provide the owners with somewhere sheltered to have a cup of tea when they came to hang out with George, their horse, on the weekends," said architect Nicholas Russo.

"Although the project eventually developed into something slightly more extravagant, the modesty of the original ambition is still evident in the ‘no-frills’ detailing and rugged materiality of the finished building," Russo added.

Photography: Lakshal Perera

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Pump House, Victoria, Australia by Branch Studio Architects | via

Branch Studio Architects originally designed the Pump House to give the clients space for storing a water pump and other equipment needed to maintain their farmland property, but the compact shed also doubles as a quiet lakeside retreat.

"The original brief was for a temporary shed-like space to house the water pump and other farm equipment as well as to provide the owners with somewhere sheltered to have a cup of tea when they came to hang out with George, their horse, on the weekends," said architect Nicholas Russo.

"Although the project eventually developed into something slightly more extravagant, the modesty of the original ambition is still evident in the ‘no-frills’ detailing and rugged materiality of the finished building," Russo added.

Photography: Lakshal Perera

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Pump House, Victoria, Australia by Branch Studio Architects | via

Branch Studio Architects originally designed the Pump House to give the clients space for storing a water pump and other equipment needed to maintain their farmland property, but the compact shed also doubles as a quiet lakeside retreat.

"The original brief was for a temporary shed-like space to house the water pump and other farm equipment as well as to provide the owners with somewhere sheltered to have a cup of tea when they came to hang out with George, their horse, on the weekends," said architect Nicholas Russo.

"Although the project eventually developed into something slightly more extravagant, the modesty of the original ambition is still evident in the ‘no-frills’ detailing and rugged materiality of the finished building," Russo added.

Photography: Lakshal Perera

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe